Reformes integrals

El pas dels anys fa que els pisos quedin desactualitzats, mal distribuits y amb materials obsolets.

El manteiment d’un pis antic pot arribar a ser molt costos i els riscos associats al pas del temps augmenten. Per tant es necessari que els propietaris facin reformes, per anar actualitzant-los, també amb les normatives vigents.

A Esolea Reformes som especialitstes en fer reformes integrals i per això volem ajudar-lo a fer de la seva llar, un lloc pràctic i bonic.

La nostre trajectoria profecional, i la satisfacció dels nostres clients, ens avalen per convertir-nos en la seva empresa de reformes


Refomes - Interiorisme

Contacti amb nosaltres y en poc temps li aconsellarem i li farem el pressupost adaptat a les seves necessitats. Volem ser la seva empresa de reformes

Banys

Els banys són una de les zones de la habitatge que més us es dóna. Per això el deteriorament és més ràpid i es necessiten reformes més concretes per obtenir el resultat desitjat.
Consultin-s i l'ajudarem a reformar el seu bany perquè sigui un lloc més pràctic i còmode. A més li aconsellarem l'elecció dels revestiments i paviments.

Cuines

Ponte en contacto con nosotros para recibir información sobre nuestras promociones más recientes.


Necessita mobles a mida per cuina i banys?

Està buscant alguna reforma o servei en conret i no ho troba a la nostre web? Desitja algo especific i no sap si es possible fer-ho?

Amb total seguretat, trobarem la manera ajudar-lo, enviins un mail o truquins i estarem encantats de fer una visita